Over Vokube Kunststof bewerking

Vokube Kunststofbewerking is een ruim ervaren, flexibel en innoverend bedrijf met als hoofdtaak het produceren en leveren van kunststof producten en halffabricaten. Het bedrijf is opgericht in 1998 en gevestigd in Wehl.

Vokube produceert en levert kunststof producten en halffabricaten voor uiteenlopende branches: industrie- en machinebouw, display & reclame, food & horeca en de interieur- en standbouw. Ook worden veel van onze producten ingezet door overheidsinstellingen, musea en zorgcentra.

Een greep uit onze werkzaamheden:

  • plexiglas / perspex bewerken voor elk gewenst doel.
  • plexiglas / perspex (UV) verlijmen op diverse manieren zoals kops en in het verstek
  • frezen, buigen en verlijmen van polycarbonaat / lexan t.b.v. beschermkappen
  • frezen van industriĆ«le producten en vervolgens v.v. de nodige nabewerkingen als b.v. tapdraad, facetranden, etc. 
  • vervaardigen van diverse kunststofproducten t.b.v. retailbranche, foodbranche en reclame- en displaybranche
  • ontwikkelen en vervaardigen van op maat productdisplays, kaarthouders, folderhouders, etc.
 

In 2009 is Vokube nauw samen gaan werken met Tremonti. Tremonti is opgericht in 1980 en een erkend specialist op het gebied van onder meer displays en ophang- en bevestigingssystemen. Het product Spaceline wordt al sinds jaar en dag veelvuldig ingezet door interieurarchitecten en winkelinrichters. Daarnaast produceert Tremonti acrylaat producten ten behoeve van folder- en kaartpresentaties alsmede ergonomische producten zoals beeldschermverhogers en laptopstandaards.Het Pick & Place systeem is een productrange voor folderpresentatie dat veel toegepast wordt in ziekenhuizen, zorgcentra en overheidsinstellingen. 

Meer over Tremonti: www.tremonti.nl

Inmiddels vallen beide bedrijven onder dezelfde moedermaatschappij Vokube BV dat nog een derde poot kent; de webshop Total Shop Display waar alle standaard producten terug te vinden zijn. 

Standaard kunststof producten: www.totalshopdisplay.nl
 
 
Wij zijn ons bewust van het milieu en hebben aandacht voor milieubesparing. Wij beperken onze afvalstromen tot een minimum: 98% van al onze gebruikte kunststoffen wordt apart ingezameld zodat het gerecycled kan worden tot basisgrondstof voor andere producten.