Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Plexiglas buigen? Vokube is uw specialist!

Van plexiglas tot plastic plaat, wij buigen alle soorten kunststof voor u! 

Wanneer u de wens heeft om kunststof te laten buigen, bent u bij Vokube aan het juiste adres. Op basis van uw wensen zijn wij met behulp van meerdere professionele kunststof buigbanken in staat om maatwerkoplossingen te bieden. Deze buigbanken zijn geschikt om vele soorten kunststof, dik of dun, in vorm te buigen. Hierbij kunnen wij buigen tot een breedte van 2050 mm.

Plexiglas, een plastic plaat of perspex buigen? wij bieden de mogelijkheid om meerdere buiglijnen in te stellen

Bij Vokube bieden we u ook de mogelijkheid om meerdere buiglijnen tegelijkertijd in te stellen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij eerst uw wensen inventariseren, voordat we deze vertalen naar de voor u meest geschikte praktische oplossing(en). Aangezien wij het buigen in eigen beheer uitvoeren, zijn wij ook in staat om snel te leveren. Hierdoor kunnen we dus uw proces versnellen!

buigen
plexiglas buigen

Wij buigen plexiglas, PVC en diverse andere kunststoffen

Hieronder ziet u een lijst met de diverse materialen die door ons warm gebogen kunnen worden. Nadat u heeft bepaald met welk materiaal u uw kunststof wilt laten buigen, stellen onze specialisten de beste aanpak vast. Zo buigen wij altijd zoals u dat wenst! Wij kunnen de volgende kunststoffen voor u buigen:

  • Plexiglas Perspex (acrylaat) / V- Glas
  • Polystyreen (Vikureen)
  • Polycarbonaat (Lexan)
  • Pet-g (Vivak / Veralite)
  • Hard Pvc en Schuim Pvc (Forex)
  • Dun Pvc folie (Vikunyl folie)

Kunststof buigen? Vokube is uw betrouwbare partner

Vokube heeft jarenlange ervaring als het gaat om het buigen van plexiglas, plastic platen, perspex en vele andere kunststoffen. Wij voorzien u van passend advies en bieden u altijd een maatwerkoplossing, afgestemd op uw wensen. Wilt u meer weten over het buigen van verschillende soorten kunststof? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Wilt u advies over kunststof bewerkingen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Is het al duidelijk wat u moet hebben? Vul het formulier in, upload een tekening en plaats eventueel een opmerking. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verkoopteam

0314 681 123

info@vokube.nl

www.vokube.nl

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.