Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Kunststof frezen

Wilt u kunststof laten frezen? Vokube biedt maatwerkoplossingen.

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het frezen van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Wij garanderen u een een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gefreesde producten.

Wij frezen plexiglas en vele andere soorten kunststof voor u! 

Binnen Vokube beschikken wij over computergestuurde freesmachines, waardoor wij allerlei verschillende freestechnieken voor u kunnen inzetten. Daarbij kunnen onze computergestuurde freesmachines een breed scala aan kunststof materialen aan, van bijvoorbeeld plexiglas tot hard Pvc. Het maximale plaatformaat dat wij kunnen frezen is 2050 x 3050 mm. Daarnaast kunnen de volgende materialen met behulp van onze freesmachines gefreesd worden:

  • Alu sandwich plaat (dibond / V-bond)
  • Dun Pvc folie (Vikunyl folie)
  • Hard Pvc en Schuim Pvc (Forex)
  • Plexiglas, Perspex (acrylaat) / V- Glas
  • Polystyreen (Vikureen)
  • Polycarbonaat (lexan)
  • Pet-g en A-pet (Vivak / Veralite)
  • Pe, HMPE, Nylon
  • Volkern plaat (Trespa)

Heeft u specifieke wensen of vragen over de verschillende technieken?

Wij hechten veel waarde aan het leveren van maatwerkoplossingen voor onze klanten, waardoor we uiteindelijk ieder project als succesvol kunnen beschouwen. Daarom vinden wij het belangrijk om mee te denken, en op basis van uw wensen, snel en in eigen huis te produceren. Heeft u specifieke wensen of vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor advies. Wij helpen u graag!

Vokube is uw betrouwbare partner als het gaat om het frezen van kunststof

De medewerkers van Vokube hebben kennis over allerlei verschillende soorten freestechnieken. Door onze ruime ervaring met het frezen van kunststof, en met behulp van computergestuurde freesmachines zijn wij in staat om de maatwerkoplossing te vinden die bij u past. Wilt u meer weten over de verschillende soorten kunststoffen die wij voor u op maat kunnen frezen? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Wilt u advies over kunststof bewerkingen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Is het al duidelijk wat u moet hebben? Vul het formulier in, upload een tekening en plaats eventueel een opmerking. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verkoopteam

0314 681 123

info@vokube.nl

www.vokube.nl

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.