Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Kunststof lasersnijden

Van plexiglas graveren tot het lasersnijden van kunststoffen, Vokube regelt het voor u!

Ook het laten lasersnijden of lasergraveren van plexiglas of andere soorten kunststof behoort tot de mogelijkheden bij Vokube. Hierbij is met name acrylaat (plexiglas, perspex) een kunststof dat geschikt is voor lasersnijden of lasergraveren. Daarnaast heeft het lasersnijden van acrylaat/plexiglas het voordeel dat de diktekanten gelijk gepolijst en glad afgewerkt worden. Hierdoor is een verdere nabewerking niet meer nodig. Ook is er geen hinder van een inwendige radius bij het uitsnijden van gaten. Bij Vokube kunnen de volgende materialen laser gegraveerd of laser gesneden worden:

  • Alu sandwich plaat (dibond / V-bond) = alleen graveren
  • Plexiglas (acrylaat): plexiglas kunt u zowel graveren als lasersnijden
  • Polycarbonaat (lexan)  = alleen graveren
  • Volkern plaat (trespa)  = alleen graveren
  • Diverse soorten hout = graveren en lasersnijden

Het lasersnijden van kunststof voor verschillende doeleinden

De lasergesneden producten worden voornamelijk gebruikt voor displays in winkels, reclame freesletters of complete freesteksten. Ook zijn ze geschikt ter verbetering van de winkelinrichting, interieurbouw of voor industriële toepassingen. Wij denken binnen Vokube altijd graag mee over de voor u geschikte toepassingen en mogelijkheden!

Gerelateerde projecten

Vokube is uw betrouwbare partner

Wij hebben binnen Vokube de expertise om maatwerkadvies te geven over het lasersnijden van verschillende soorten kunststof. Ook beschikken wij ook over veel kennis als het gaat om de verschillende materialen die gegraveerd of laser gesneden kunnen worden. Wilt u meer weten, of bent u benieuwd naar welke maatwerkoplossing het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Wilt u advies over kunststof bewerkingen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Is het al duidelijk wat u moet hebben? Vul het formulier in, upload een tekening en plaats eventueel een opmerking. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verkoopteam

0314 681 123

info@vokube.nl

www.vokube.nl

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.