Kunststof lasersnijden

Van plexiglas graveren tot het lasersnijden van kunststoffen, Vokube regelt het voor u!

Ook het lasersnijden of lasergraveren van plexiglas of andere soorten kunststof behoort tot de mogelijkheden bij Vokube. Met name acrylaat (plexiglas, perspex) is een kunststof dat geschikt is voor lasersnijden of lasergraveren. Lasersnijden heeft bij acrylaat/plexiglas het voordeel dat de diktekanten gelijk gepolijst en glad afgewerkt zijn waardoor een verdere nabewerking niet meer nodig is. Daarnaast is er ook geen hinder van een inwendige radius bij het uitsnijden van gaten. Bij Vokube kunnen de volgende materialen laser gegraveerd of laser gesneden worden:

  • Alu sandwich plaat (dibond / V-bond) = alleen graveren
  • Plexiglas (acrylaat): plexiglas kunt u zowel graveren als lasersnijden
  • Polycarbonaat (lexan)  = alleen graveren
  • Volkern plaat (trespa)  = alleen graveren
  • Diverse soorten hout = graveren en lasersnijden

Het lasersnijden van kunststof voor verschillende doeleinden

De lasergesneden producten worden veelal gebruikt voor displays in winkels, reclame freesletters of complete freesteksten, onderdelen ter verbetering van de winkelinrichting, interieurbouw of voor industriële toepassingen. Binnen Vokube denken wij graag mee over de voor u geschikte toepassingen en mogelijkheden!

Vokube is uw betrouwbare partner voor het lasersnijden van kunststof

Wij hebben binnen Vokube de expertise om maatwerkadvies te geven over hoe u verschillende materialen kunststof op de beste manier kan lasersnijden. Hierbij hebben wij ook veel kennis over de verschillende materialen die gegraveerd of laser gesneden kunnen worden. Wilt u meer weten over het lasersnijden van kunststof, of bent u benieuwd naar welke maatwerkoplossing het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.