Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Kunststof lijmen

Wilt u uw kunststof glashelder laten lijmen? Vokube biedt maatwerkoplossingen.

Binnen Vokube hebben wij ervaring om verschillende soorten kunststoffen op de juiste manier te verlijmen. Zo hebben wij expertise met het lijmen van plexiglas, polycarbonaat en andere kunststoffen. Hierbij kunt u rekenen op een nette verlijming waarbij afhankelijk van de lijm en het te lijmen materiaal vaak bijna geen aftekeningen zichtbaar zijn!

Wij beschikken over de juiste apparatuur voor glasheldere UV-verlijmingen.

Wij beschikken over apparatuur om glasheldere UV-verlijmingen aan te brengen. Deze techniek gebruiken wij veel bij maquette kappen, vitrines en lichtbakken. Met behulp van deze methode garanderen wij een zeer transparante presentatie, waarbij er geen of nauwelijks lijmresten zichtbaar zijn. Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van UV-verlijmingen? Neemt u dan contact met ons op.

Wij lijmen plexiglas, polycarbonaat en diverse andere kunststoffen.

Hieronder ziet u een lijst met de diverse materialen die door ons verlijmd kunnen worden. Nadat u heeft bepaald welke kunststof u wilt laten lijmen, stellen onze specialisten de beste aanpak vast. Hierdoor verlijmen wij altijd zoals u dat wenst! Wij kunnen de volgende kunststoffen voor u lijmen:

  • Hard Pvc en Schuim Pvc (Forex)
  • Plexiglas, Perspex (acrylaat) / V- Glas
  • Polystyreen (Vikureen)
  • Polycarbonaat (lexan)
  • Pet-g en A-pet (Vivak / Veralite)

Kunststof lijmen? Vokube is uw betrouwbare partner!

Vokube heeft jarenlange ervaring als het gaat om het lijmen van plexiglas, polycarbonaat, polystyreen en andere soorten kunststoffen. Wij voorzien u van passend advies en bieden u altijd een maatwerkoplossing, afgestemd op uw wensen. Wilt u meer weten over het lijmen van verschillende soorten kunststof? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Wilt u advies over kunststof bewerkingen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Is het al duidelijk wat u moet hebben? Vul het formulier in, upload een tekening en plaats eventueel een opmerking. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verkoopteam

0314 681 123

info@vokube.nl

www.vokube.nl

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.