Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Kunststof polijsten

Wilt u kunststof laten polijsten? Vokube biedt maatwerkoplossingen.

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het polijsten van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Wij garanderen u een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gepolijste producten.

Wij polijsten acrylaat en andere soorten kunststof voor u!

Vokube kunststof bewerkingen beschikt over polijstmachines die de kanten van acrylaat producten perfect afwerken. Wij maken gebruik van zowel speciaal diamantgereedschap (welke het materiaal zo strak afwerkt dat de kanten net zo helder zijn als het oppervlak zelf) als een speciale vlampolijstmachine (deze zorgt er in combinatie met het gebruik van de juiste vlam voor dat de kanten glad en helder worden gemaakt). Deze methode wordt binnen Vokube vaak toegepast wanneer contourvormen een gladde en glimmende afwerking dienen te krijgen. Het resultaat: de kanten van het acrylaat zijn na het polijsten even glad als het acrylaat zelf!

Heeft u specifieke wensen of vragen over de verschillende technieken?

Wij hechten veel waarde aan het leveren van maatwerkoplossingen voor onze klanten. Hierbij vinden wij het belangrijk om mee te denken, en op basis van uw wensen, snel en in eigen huis te produceren. Heeft u specifieke wensen of vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor advies!

Wij helpen u graag!

Wilt u advies over kunststof bewerkingen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Is het al duidelijk wat u moet hebben? Vul het formulier in, upload een tekening en plaats eventueel een opmerking. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verkoopteam

0314 681 123

info@vokube.nl

www.vokube.nl

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.