Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Kunststof vlampolijsten

Wilt u kunststof laten vlampolijsten? Vokube biedt maatwerkoplossingen!

Wanneer u de wens heeft om kunststof te laten vlampolijsten, bent u bij Vokube aan het juiste adres. Wij denken hierbij altijd goed na over de meest geschikte manier van vlampolijsten voor ieder product. Daarnaast garanderen wij u een hoge mate van nauwkeurigheid!

Vlampolijsten van kunststof zoals glashelder acrylaat (PMMA)? Vokube is uw betrouwbare partner!

Wij maken gebruik van een brander om de platen van plexiglas glad af te werken. Ten opzichte van het normale polijsten van kunststof doen we dit door het plastisch maken van de acrylaat rand oppervlakken met behulp van onze speciale vlampolijstmachine. Deze machine zorgt er in combinatie met de juiste vlam voor dat de rand oppervlakken glad en glashelder worden gemaakt. Bij Vokube passen we deze werkwijze vooral toe als de contouren van glasheldere producten gepolijst dienen te worden (indien lasersnijden geen optie is). Het gevolg: de randen zijn mooi en krijgen een gladde en glimmende afwerking!

Heeft u specifieke wensen over het (vlam)polijsten van kunststof?

Vokube heeft jarenlange ervaring als het gaat om het (vlam)polijsten van verschillende soorten kunststof. Wij voorzien u daarom graag van passend advies, specifiek afgestemd op uw wensen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met één van onze experts.

Wij helpen u graag!

Wilt u advies over kunststof bewerkingen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Is het al duidelijk wat u moet hebben? Vul het formulier in, upload een tekening en plaats eventueel een opmerking. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verkoopteam

0314 681 123

info@vokube.nl

www.vokube.nl

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.