Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Dance Dance Dance Award

Het project:

De Dance Dance Dance award is op maat gemaakt voor onze klant wie het product levert aan RTL4. Zij wilden een dynamisch ontwerp hebben waarin het logo van Dance Dance Dance terug kwam. De klant gaf ons de vrijheid om zelf een model te bedenken waar het logo in terug kwam. Hier hebben wij onze materiaaldiktes op aangepast en de positionering van de letters

Gebruikte materialen:

De onderplaat is vervaardigd uit zwart acrylaat glans 38 mm (2x 19 mm) dit is omdat er zo een reflectie-effect wordt gecreëerd.
De letters zijn uitgevoerd in groen acrylaat 30 mm. Dit is gedaan om een extra diepte effect te geven aan het product en het zo 3D te maken.

De verschillende kunststof bewerkingen en de uitleg hierover:

Kunststof lasersnijden
Kunststof frezen
Plexiglas polijsten
Kunststof lijmen

De woorden ‘Dance’ zijn in drie verschillende groottes laser gesneden uit 30 mm groen acrylaat en beplakt met een zilver metallic folie. De onderplaat bestaat uit twee lagen 19 mm zwart acrylaat; op maat gefreesd, hoogglans gepolijst, onscherpt en op elkaar verlijmd. De woorden ‘Dance, dance, dance’ zijn in verschillende hoeken op elkaar gelijmd omdat dit een 3D(ance) effect geeft. Vervolgens is het geheel op de onderplaat verlijmd en is de award klaar voor de winnaar van het televisieprogramma.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies over het bewerken van kunststof?

Wilt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen?

Of wilt u meer informatie over onze kunststof producten?

Wij zijn ons bewust van het milieu en hebben aandacht voor milieu besparing, omdat dit erg belangrijk is voor het behouden van de natuur en om onze voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Wij beperken onze afvalstromen tot het minimum, wij zorgen ervoor dat vrijwel al onze gebruikte kunststoffen apart ingezameld worden zodat deze gerecycled kunnen worden tot een basisgrondstof voor andere producten.

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.