Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Pir-standaard voor sensor

Product: Pir-standaard voor sensor                

Opdracht: Productie van pir-standaard voor montage van een sensor.

Opdrachtgever: van Breda
Al ruim 38 jaar is van Breda gespecialiseerd in technische service verlening aan zorginstellingen en het plegen van onderhoud aan hun zorgoproepsystemen. Door de jarenlange ervaring zijn zij goed op de hoogte van de bijzondere omstandigheden in de zorg en in staat om u deskundig te adviseren over de aanschaf of uitbreiding van zorgcommunicatiesystemen. www.vanbreda.nl

Materiaal: hard PVC 4 mm wit

Bewerkingen: De ontwikkeling van het model is een samenwerking tussen Vokube en het bedrijf van Breda.

Een belangrijke factor is de stabiliteit in verband met de sensor die eraan bevestigd wordt. Voordat het product definitief gemaakt wordt, is er getest of alles past. Meerdere proefbuigingen gaan eraan vooraf voordat het definitieve ontwerp klaar is voor productie. 

Voor productie wordt er gefreesd en gebogen in een speciale mal om alle toleranties in de hand te houden. Tijdens het productieproces worden alle maten en hoeken meerdere malen gecontroleerd om zo de kwaliteit en maatvoeringen te waarborgen. 

Na het frezen en buigen wordt het product ontdaan van scherpe randen zodat zowel de medewerker van Van Breda als de medewerkers van de zorginstelling zich niet kunnen verwonden aan het product. Van Breda zorgt zelf voor montage van de sensoren op de pir-standaard.

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.