Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Folder display Zorgspectrum

Het Project

De folder display is op maat gemaakt voor de klant. Hierbij heeft het kunststof bewerkt product drie zijdes voorzien van een logo en teksten. Aan de drie zijdes zijn meerdere RVS stangen bevestigd. Hierdoor kunnen er nu bijvoorbeeld folderbakken aan gehangen worden. Ook is de folderhouder display op een draaibare voet bevestigd, waardoor alle zijdes makkelijk bekeken kunnen worden.

Opdrachtgever

Zorgspectrum

Gebruikte materialen

De zijdes zijn uitgevoerd in 10 mm dik PVC schuim wit. Dit materiaal is gekozen, omdat het een relatief licht materiaal is. Hierdoor is het product nog makkelijk te verplaatsen en draait deze gemakkelijker op de voet. De onderplaat is ook uitgevoerd in PVC schuim wit met een dikte van 20mm. De folderbakjes die opgehangen worden aan de stangen zijn gemaakt van 3mm acrylaat XT helder. De stangen aan de zijdes zijn RVS 6mm uitgevoerd.

Toegepaste kunststof bewerkingen

Voor het maken van de Folder Display voor Zorgspectrum hebben we de volgende technieken voor de bewerking van kunststof toegepast.


Kunststof zagen
Kunststof frezen
Plexiglas polijsten
Als eerste worden de drie zijdes van de folder display uit twee grote platen PVC schuim gehaald. Deze grote platen PVC schuim worden eerst gezaagd en daarna worden de gaten erin gefreesd.

Vervolgens worden de folderbakjes die aan de stangen komen te hangen worden eerst gefreesd uit een acrylaatplaat op basis van een AutoCAD tekening. Waarna deze op de buigmachine gebogen worden. Ook worden tijdens het productie proces alle maten en hoeken meerdere malen gecontroleerd om zo de kwaliteit en maatvoeringen te waarborgen.

Tot slot wordt het product na het kunststof frezen en buigen gepolijst en kan deze geassembleerd worden.
De producten maken wij geheel naar de wens van de klant. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw product?
Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.