Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Display en Interieur

Kunststof voor Display en Interieur
Display en Interieur vragen vaak om specifieke kunststof product oplossingen. Denk hierbij aan vitrines, presentatiewanden, productdisplays en plexiglas vitrines. Met de oplossingen van Vokube brengt u de producten van u of uw klant op een mooie en stijlvolle manier onder de aandacht in winkels, in showrooms of op beurzen.

Vitrine kappen en stofkappen
Kunststofoplossingen zijn van cruciaal belang in de wereld van Display en Interieur, en bij Vokube begrijpen we de unieke behoeften van deze branche als geen ander. Onze expertise in de productie en ontwikkeling van kunststof producten strekt zich uit tot vitrinekappen en stofkappen die niet alleen beschermen maar ook de esthetiek van uw producten verbeteren.

Vitrine kappen
Onze vitrine kappen zijn ontworpen om uw producten in de schijnwerpers te zetten terwijl ze tegelijkertijd optimaal beschermd worden. We bieden vitrine kappen op maat die naadloos in uw interieur passen. Zo houdt u uw producten veilig tegen stof en beschadiging.

Stofkappen
Onze stofkappen zijn een effectieve barrière tegen stof en ongewenste verontreinigingen, zonder afbreuk te doen aan de zichtbaarheid. Of het nu gaat om winkeldisplays of collecties, onze stofkappen houden uw producten beschermd tegen stof.

Naamborden
Wekelijks verlaten 10-tallen plexiglas naamborden onze productiehal. Samen met u kijken we naar de wensen van het plexiglas naambord. Is het enkel tekst of wilt u ook een plexiglas logo op maat? Als we de wensen scherp hebben, starten we met de productie en kunnen we u binnen 48 uur voorzien van een maatwerk plexiglas naambord en/of plexiglas logo.

Display Box
De plastic display box kent natuurlijk vele toepassingen. Ook hier kunnen wij in meedenken. Wij kiezen altijd de beste oplossing voor uw situatie. Zo krijgt u altijd een plastic display box die aansluit op uw wensen of dat van u of uw klant. Wilt u meerdere plexiglas bakken afnemen? Geen probleem door ons uitgebreide machinepark kunnen wij al uw plexiglas bakken snel en betrouwbaar leveren.

Kunststof presentatiewand voor beurzen
Wij leveren zowel standaard- als maatwerk presentatiewanden. Heeft u specifieke formaten of afwijkende diktes? Geen probleem wij produceren uw presentatiewand zoals u dat wilt. Wij denken met u mee en kiezen altijd voor de beste oplossing voor uw situatie. Zo krijgt u altijd de presentatiewand die aansluit bij uw wensen. 

Maatwerk
U wilt maatwerk voor kunststof display of interieur? Geen probleem. Voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen uw markt omdat we al jarenlang actief zijn als kunststof leverancier voor Display en Interieur. Wij denken met u mee en kiezen altijd voor de beste oplossing voor uw situatie.

Vragen?

Neem contact met ons op via:

Volube

Kunststof buigen

Wanneer u de wens heeft om kunststof te laten buigen, bent u bij Vokube aan het juiste adres. Op basis van uw wensen zijn wij met behulp van meerdere professionele kunststof buigbanken in staat om maatwerkoplossingen te bieden.

Meer informatie

Kunststof frezen

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het frezen van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Wij garanderen u een een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gefreesde producten.

Meer informatie

Kunststof lijmen

Binnen Vokube hebben wij ervaring om verschillende soorten kunststoffen op de juiste manier te verlijmen. Zo hebben wij expertise met het lijmen van plexiglas, polycarbonaat en andere kunststoffen. Hierbij kunt u rekenen op een nette verlijming waarbij afhankelijk van de lijm en het te lijmen materiaal vaak bijna geen aftekeningen zichtbaar zijn!

Meer informatie

Kunststof polijsten

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het polijsten van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Wij garanderen u een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gepolijste producten.

Meer informatie

Kunststof vlampolijsten

Wanneer u de wens heeft om kunststof te laten vlampolijsten, bent u bij Vokube aan het juiste adres. Wij denken hierbij altijd goed na over de meest geschikte manier van vlampolijsten voor ieder product. Daarnaast garanderen wij u een hoge mate van nauwkeurigheid!

Meer informatie

Kunststof zagen

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het zagen van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Binnen Vokube beschikken wij over zaagmachines om verschillende kunststof bewerkingen perfect op maat bij u af te leveren. Wij garanderen u een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gezaagde kunststof producten.

Meer informatie

Kunststof lasersnijden

Ook het laten lasersnijden of lasergraveren van plexiglas of andere soorten kunststof behoort tot de mogelijkheden bij Vokube. Hierbij is met name acrylaat (plexiglas, perspex) een kunststof dat geschikt is voor lasersnijden of lasergraveren.

Meer informatie

Wij helpen u graag!

Wilt u advies over kunststof bewerkingen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Is het al duidelijk wat u moet hebben? Vul het formulier in, upload een tekening en plaats eventueel een opmerking. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verkoopteam

0314 681 123

info@vokube.nl

www.vokube.nl

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.