Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Food & horeca

Kunststof voor Food & Horeca
Voor een optimale presentatie en verkoop van uw producten ontwikkelen en produceren we uiteenlopende producten. Deze worden veelal vervaardigd uit hoogwaardig acrylaat of pet-g en; zijn hygiënisch, goed schoon te houden en hebben een lange levensduur. Zeer geschikt voor o.a. horeca, kantines, supermarkten, bakkerijen, snoepwinkels en drogisterijen. Veelal zijn het ook kunststof producten die er buiten de presentatie van uw waar er ook voor zorgen dat deze langer vers blijven.

Van snoep bakken tot brood vitrines, Vokube regelt het!
Voor een optimale presentatie en verkoop van uw producten ontwikkelen en produceren we snoepbakken, broodvitrines, displays en dispensers. De standaard producten zijn ook te koop in onze webshop.

Menukaarthouders voor binnen en buiten
Menukaarthouders zijn niet weg te denken in de food & horeca. Vokube levert menukaarthouders in verschillende standaard uitvoeringen maar uiteraard is een maatwerk menukaarthouder ook mogelijk, eventueel voorzien van uw logo of tekst. Wij denken graag met u mee over de toepassing en de mogelijkheden.

Maatwerk
U wilt maatwerk voor Food en Horeca toepassingen? Geen probleem. Voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen uw markt omdat we al jarenlang actief zijn als kunststof leverancier voor Food en Horeca. Wij denken met u mee en kiezen altijd voor de beste oplossing voor uw situatie.

Vragen?

Neem contact met ons op via:

Volube

Kunststof buigen

Wanneer u de wens heeft om kunststof te laten buigen, bent u bij Vokube aan het juiste adres. Op basis van uw wensen zijn wij met behulp van meerdere professionele kunststof buigbanken in staat om maatwerkoplossingen te bieden.

Meer informatie

Kunststof frezen

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het frezen van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Wij garanderen u een een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gefreesde producten.

Meer informatie

Kunststof lijmen

Binnen Vokube hebben wij ervaring om verschillende soorten kunststoffen op de juiste manier te verlijmen. Zo hebben wij expertise met het lijmen van plexiglas, polycarbonaat en andere kunststoffen. Hierbij kunt u rekenen op een nette verlijming waarbij afhankelijk van de lijm en het te lijmen materiaal vaak bijna geen aftekeningen zichtbaar zijn!

Meer informatie

Kunststof polijsten

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het polijsten van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Wij garanderen u een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gepolijste producten.

Meer informatie

Kunststof vlampolijsten

Wanneer u de wens heeft om kunststof te laten vlampolijsten, bent u bij Vokube aan het juiste adres. Wij denken hierbij altijd goed na over de meest geschikte manier van vlampolijsten voor ieder product. Daarnaast garanderen wij u een hoge mate van nauwkeurigheid!

Meer informatie

Kunststof zagen

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het zagen van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Binnen Vokube beschikken wij over zaagmachines om verschillende kunststof bewerkingen perfect op maat bij u af te leveren. Wij garanderen u een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gezaagde kunststof producten.

Meer informatie

Kunststof lasersnijden

Ook het laten lasersnijden of lasergraveren van plexiglas of andere soorten kunststof behoort tot de mogelijkheden bij Vokube. Hierbij is met name acrylaat (plexiglas, perspex) een kunststof dat geschikt is voor lasersnijden of lasergraveren.

Meer informatie

Wij helpen u graag!

Wilt u advies over kunststof bewerkingen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Is het al duidelijk wat u moet hebben? Vul het formulier in, upload een tekening en plaats eventueel een opmerking. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verkoopteam

0314 681 123

info@vokube.nl

www.vokube.nl

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.