Levering volgende werkdag mogelijk
Alles op voorraad
Service op maat
Van idee tot eindresultaat

Machinebouw en Veiligheid

Kunststof voor de Machinebouw en Veiligheid
Kunststof is onmisbaar in de machinebouw en draagt zeker bij aan de veiligheid.
Vokube Kunststofbewerking is betrouwbaar en denkt altijd mee met u over eventuele toepassingen en mogelijkheden. Door de ruime ervaring kan Vokube adviezen geven om van uw projecten altijd een succes te maken. Naast de beschermplaten en beschermkappen kan Vokube ook kunststof industriële producten frezen en deze voorzien van tapdraden en/of facetranden.

Machinekappen
Uiteraard is het zeer belangrijk dat uw personeel veilig kan werken. Hierdoor is het noodzakelijk dat uw machines voorzien zijn van beschermkappen. Vokube Kunststofbewerking is gespecialiseerd in het op maat maken van deze machinekappen en is al jarenlang actief als leverancier in deze markt. Vokube Kunststofbewerking is daarom ook dé specialist op het gebied van machinekappen en afschermingen.

Welke kunststof voor machinebouw?
Machinebouw is traditioneel gericht op metaal en staal. Tegenwoordig wordt er in de machinebouw veel gebruik gemaakt van kunststof ( PP, POM, HDPE, HMPE, PTFE en Polycarbonaat). Kunststof is namelijk bestand tegen bepaalde omstandigheden waar staal en metaal tekort schieten. Denk aan natte, chemische of zure werkomstandigheden of daar waar slijt- slagvastheid gewenst is. Daarnaast kunnen bepaalde kunststoffen ook transparant worden geleverd, waardoor het zicht niet beperkt wordt. Naast de bovengenoemde voordelen is kunststof vaak ook goedkoper, zonder dat kwaliteit wordt ingeleverd.

Maatwerk
U wilt uw personeel veilig laten werken met uw machines. Geen probleem. Voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen uw markt omdat we al jarenlang actief zijn als kunststof leverancier voor Machinebouw en Veiligheid. Wij denken met u mee en kiezen altijd voor de beste oplossing voor uw situatie.

Vragen?

Neem contact met ons op via:

Volube

Kunststof buigen

Wanneer u de wens heeft om kunststof te laten buigen, bent u bij Vokube aan het juiste adres. Op basis van uw wensen zijn wij met behulp van meerdere professionele kunststof buigbanken in staat om maatwerkoplossingen te bieden.

Meer informatie

Kunststof frezen

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het frezen van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Wij garanderen u een een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gefreesde producten.

Meer informatie

Kunststof lijmen

Binnen Vokube hebben wij ervaring om verschillende soorten kunststoffen op de juiste manier te verlijmen. Zo hebben wij expertise met het lijmen van plexiglas, polycarbonaat en andere kunststoffen. Hierbij kunt u rekenen op een nette verlijming waarbij afhankelijk van de lijm en het te lijmen materiaal vaak bijna geen aftekeningen zichtbaar zijn!

Meer informatie

Kunststof polijsten

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het polijsten van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Wij garanderen u een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gepolijste producten.

Meer informatie

Kunststof vlampolijsten

Wanneer u de wens heeft om kunststof te laten vlampolijsten, bent u bij Vokube aan het juiste adres. Wij denken hierbij altijd goed na over de meest geschikte manier van vlampolijsten voor ieder product. Daarnaast garanderen wij u een hoge mate van nauwkeurigheid!

Meer informatie

Kunststof zagen

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor het zagen van kunststof? Dan bent u bij Vokube aan het juiste adres! Binnen Vokube beschikken wij over zaagmachines om verschillende kunststof bewerkingen perfect op maat bij u af te leveren. Wij garanderen u een hoge mate van nauwkeurigheid op de door ons gezaagde kunststof producten.

Meer informatie

Kunststof lasersnijden

Ook het laten lasersnijden of lasergraveren van plexiglas of andere soorten kunststof behoort tot de mogelijkheden bij Vokube. Hierbij is met name acrylaat (plexiglas, perspex) een kunststof dat geschikt is voor lasersnijden of lasergraveren.

Meer informatie

Wij helpen u graag!

Wilt u advies over kunststof bewerkingen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Is het al duidelijk wat u moet hebben? Vul het formulier in, upload een tekening en plaats eventueel een opmerking. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verkoopteam

0314 681 123

info@vokube.nl

www.vokube.nl

Offerte aanvragen

Laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.